Roparun 2017

Vrijdagavond heeft Roparun de geweldige opbrengst van € 5.497.643,00 bekend gemaakt.

Een enorm bedrag waar wij Vaes Runners ook ons steentje aan bij hebben mogen dragen.

 

Wij zijn heel trots op ons eindresultaat wat wij niet hadden kunnen verwezenlijken zonder de geweldige bijdrage van lieve mensen en geweldige bedrijven rondom ons heen.

 

Ons team heeft het mooie bedrag van € 18.250,00 bij kunnen dragen aan Roparun 2017

 

Wij kunnen niet genoeg benadrukken hoe dankbaar Team 32 Vaes Runners is voor de enorme steun in welke vorm dan ook ter ondersteuning van het mooie doel waar Roparun voor staat!

 

Namens de teamleden van Vaes Runners onze dank!

 

 

 

 

Wat kunnen we terug kijken op een geweldig Roparun weekend waarin we met 321 teams vanuit Parijs zijn vertrokken op weg naar de Coolsingel.

 

Het was een heel mooi weekend wat wij als team met een lach en een traan mochten meemaken.

 

 

 

 

 

Wij vertrokken zaterdagmorgen 03 juni 2017 om 5.30 uur naar Parijs

 

 

Aankomst in Parijs 's morgens om 10.30 uur, waar we ons klaar konden gaan maken voor de start die om 13.12 uur plaats zou vinden.

 

De run....

Foto's van de teams

De start!

Doorkomst in Oud-Beijerland

 

Natuurlijk zijn we even gestopt bij Jessie

 

 

Trots!

 

 

De finish foto op de Coolsingel.


Route verkenning

 

Donderdag 25 mei 2017 hebben we met een aantal mensen uit ons team de route voor een gedeelte gereden om verrassingen voor te zijn.

Het was een nuttige en leerzame dag voor ons allen.

Alle navigatie apparatuur is getest en natuurlijk de plaatsen voor de basiskampen zijn gecontroleerd.

 

Wij zijn er klaar voor!!!


Test run Antwerpen

 

Ook in Antwerpen hebben we een test run gedaan.

Deze vond plaats op 20-05-2017

Dit was een gezellige mooie dag maar ook heel nuttig. De valkuilen hebben we tijdens de test doorstaan. De trap voor de fietsers in de Sint Anna tunnel hebben we geoefend en natuurlijk de vele constructie werkzaamheden die er in Antwerpen plaats vinden hebben we verkend.

 

Dit moet goed komen!!!


3e testrun

 

Zaterdag 07 mei 2017 vond de 3e test run plaats. Wij zijn die dag zeer gastvrij ontvangen door Erik Groeneweg en Monique Hoeven op de camping in Burgh Haamstede. Team A is gestart met een test van 35 km onder begeleiding van het busje en waren rond de lunch terug. Team B is gestart met een test van 35 km run-bike-run en waren eveneens rond de lunch op de camping terug. De catering heeft een geweldige lunch voor beide teams verzorgd en 's middags werden de test runs omgewisseld zodat ieder team beide sessies heeft geoefend.

Wat een geweldige team spirit!

 


2e testrun

 

 

 

Zaterdag 11 februari hebben we een 2e testrun gelopen. Wat was weer een geweldig samenkomen van het team. De run vond dit keer plaats in het donker met een stukje run-bike-run en natuurlijk de stille buitenwegen van de Hoekse Waard!

Iedereen was zeer gemotiveerd om deze uitdaging aan te gaan. De weersvoorspellingen waren niet zo gunstig maar vol vertrouwen zijn we gestart.

 

 

Op Strijensas werden wij hartelijk ontvangen in

Eetcafé Nooitgedacht! (www.eetcafe-nooitgedacht.nl)

 

De dames van de catering kregen van deze meelevende mensen de volledige vrijheid eigen hapjes te bereiden voor ons. Ook voor het catering team was dit een leuke test die goed smaakte.

Vervolgens is het eerste team weer vertrokken om de weg te vervolgen naar Oud-Beijerland. Het tweede team is een kwartiertje later ook vertrokken en de stemming zat er goed in. Alles verliep volgens plan, nog 26 km te gaan!

Helaas hebben de test run moeten stoppen vanwege het weer. De omstandigheden waren niet meer verantwoord om door te gaan met de busjes, fietsers en lopers.

Toch kunnen we terugkijken op een geslaagde test run van ongeveer 40km. We kijken vol vertrouwen uit naar de volgende test run die plaats zal vinden op 07 mei! 

 

We hebben de avond afgesloten met een heerlijk hapje en een drankje wat ook weer verzorgd was door de dames van de catering.


1e Testrun

De eerste testrun van de Vaes Runners is met veel enthousiasme een succes geworden.

De foto's geven u een impressie van de eerste run van 45 km die wij als team vandaag gedaan hebben.